Black Friday 2023 în România: Ce trebuie să știi

Black Friday, cunoscut și sub numele de „Vineri Neagră”, a devenit un fenomen global, iar România nu face excepție. În fiecare an, magazinele din întreaga țară se pregătesc cu oferte speciale, reduceri semnificative și promoții tentante pentru a atrage cât mai mulți clienți. Iată ce trebuie să știi despre Black Friday 2023 în România:

 1. Data oficială: Black Friday 2023 în România va avea loc pe data de 24 noiembrie. Cu toate acestea, multe magazine încep promoțiile cu o săptămână sau chiar două înainte, așa că merită să fii pe fază.
 2. Magazinele participante: Majoritatea marilor retaileri, precum eMAG, Altex, Flanco și Dedeman, vor avea oferte speciale pentru Black Friday. Dar nu uita de magazinele mai mici sau de brandurile locale, care adesea vin cu oferte surprinzătoare.
 3. Cumpărături online: Datorită creșterii popularității cumpărăturilor online, multe magazine își vor extinde ofertele și pe platformele lor digitale. Acest lucru înseamnă că poți face cumpărături de acasă, fără a te îmbulzi în magazine.
 4. Sfaturi pentru cumpărături:
  • Compară prețurile: Înainte de a face o achiziție, compară prețurile produselor dorite în diferite magazine.
  • Stabilește un buget: Este ușor să te lași purtat de val în ziua Black Friday. Stabilește un buget și ține-te de el.
  • Verifică politica de returnare: Asigură-te că produsele cumpărate pot fi returnate în cazul în care nu ești mulțumit.
 5. Tendințe pentru 2023: Se așteaptă ca produsele tech, precum telefoanele mobile, laptopurile și televizoarele, să fie în topul vânzărilor. De asemenea, moda precum ghete și produsele de îngrijire personală vor avea, de asemenea, reduceri semnificative.
 6. Conștientizarea impactului asupra mediului: O tendință în creștere este conștientizarea impactului consumului asupra mediului. Multe magazine promovează produse eco-friendly și încurajează cumpărăturile responsabile.

În concluzie, Black Friday 2023 în România se anunță a fi un eveniment plin de oportunități pentru cumpărători. Cu toate acestea, este esențial să fii informat și să faci alegeri înțelepte pentru a te bucura la maximum de această zi specială. Fie că ești în căutarea unui produs anume sau doar vrei să te bucuri de reduceri, pregătește-te pentru o zi de shopping memorabilă!